Mulder_Particulier_Loodgieter

Loodgieter

Het ambachtelijke loodgietersvak staat bij Mulder Installatietechniek nog hoog in het vaandel. Traditionele materialen als lood, zink en koper kunnen we in onze moderne werkplaats met machines bewerken, knippen, zetten of velzen.

Mulder Installatietechniek heeft de vakmensen in dienst, die kennis en vaardigheden bezitten om deze prachtige materialen te verwerken in nieuwbouw- en renovatiewoningen, maar vooral ook in monumentale woningen en gebouwen. Hier is de slogan ‘Meesters in Montage’ absoluut op zijn plaats. Onze werkzaamheden bestaan uit het leveren en aanbrengen van o.a. bitumineuze dakbedekking, het renoveren van daken en het repareren van daklekkages. Ook voor zinken en koperen goten, hemelwaterafvoer en andere systemen ben je bij Mulder Installatietechniek aan het juiste adres!

Riolering

Comfortabel wonen betekent ook een zorgeloze afvoer van regenwater uit je dakgoten en afvalwater vanuit je gootsteen, douche en toilet. Veel huizen lozen dit op één systeem: de hoofdriolering. Zonde, want regenwater is nog schoon en dit wordt zo vermengt met vervuild water. Op deze manier moet dus ook het regenwater gezuiverd worden, wat niet alleen extra kosten met zich meebrengt, maar wat ook nog eens slecht voor het milieu is.

Bij nieuwbouw woningen mag het regenwater systeem niet meer op het gemeentelijke riool worden aangesloten. Regenwater moet op eigen terrein worden gebruikt, opgeslagen of geïnfiltreerd. Ook voor rioolinspectie en detectie van verstoppingen kun je bij de specialisten van Mulder terecht. 

Gas/water

Ook voor de aanleg en het onderhoud van gas- en watersystemen kun je een beroep doen op Mulder Installatietechniek. 

Huishoudens verbruiken veel energie voor verwarming en warmwatervoorziening. Met een buffersysteem heb je altijd grote hoeveelheden warm water direct tot je beschikking. Bovendien kun je met een boiler op een efficiënte manier warmtebronnen combineren, zoals gas en zonnewarmte.

Met een boiler kun je verschillende warmtebronnen uitstekend combineren binnen één systeem. Zo kunt u conventionele energiebronnen, zoals gas en olie, gebruiken in combinatie met een zonneboiler. Dit biedt uitgebreide mogelijkheden voor de installatie van een nieuw systeem of de modernisering van een bestaand systeem.

Deze boilers voor verwarmingswater en warm water zijn optimaal geïsoleerd, zodat je bij de opwarming energie bespaart en tijdens opslag voorkomt dat er warmte verloren gaat. Je hebt altijd warm water tot uw beschikking en bent dus verzekerd van het hoogste verwarmings- en warmwatercomfort.

Baderie Mulder: van kraan tot complete badkamer

Mulder Installatietechniek is gevestigd aan Industrieweg 10 in Deventer. Op deze locatie vind je eveneens de uitgebreide showroom van Baderie Mulder.

Nergens komen zoveel topmerken samen als bij Baderie; het allerbeste in sanitair, kranen, tegels, radiatoren en accessoires. Het zijn stuk voor stuk A-merken die altijd op zoek zijn naar vernieuwing in comfort en uitstraling: GROHE, Hansgrohe, primabad, Geberit, hotbath, HSK, sealskin, detremmerie, Duravit, Easy Drain, Instamat, KEUCO, Riverdale, Thebalux, Vasco, Villeroy & Boch, Looox, Luxalon, Sphinx en Liberty Wellness.


Mulder, Meesters in Montage!

  • Dak-, zink- en koperwerk
  • Gas, water, riolering
  • Sanitair