Mulder-Zakelijk_Communicatie

Communicatie

Datacommunicatie

Mulder Installatietechniek heeft zich gespecialiseerd in elektrotechnische en datacommunicatie-installaties in de utiliteit en industrie. Het plaatsen van grote verdeelkasten in grootkeukens en machinefabrieken behoort tot ons dagelijks werk.

Digitalisering van communicatie- en productiewerkzaamheden kent geen geheimen voor Mulder Installatietechniek. Zo leggen we doorlopend datanetwerken aan in combinatie met glasvezel voor maximale werksnelheid. Mulder Installatietechniek verzorgt eveneens het testen en certificeren van data-installaties.

Intercom

Het gemak van een intercomsysteem is, dat bezoekers die geen automatische toegang hebben tot uw terrein of pand, zich bij u melden in plaats van dat u uw werkzaamheden moet onderbreken om naar de deur of het hek te gaan. Zorgen voor de juiste beveiliging wordt steeds belangrijker in de huidige samenleving.

Met een intercomsysteem weet u wie er voor u staat en regelt u toegangscontrole met 1 druk op de knop. Kortom, veiligheid en controle. U bedient er deuren mee, hekken, slagbomen, elke entree-oplossing kan via onze intercomsystemen bediend worden.

Mulder Installatietechniek monteert intercomsystemen op maat, afhankelijk van de locatie en uw wensen. Zo zijn er oplossingen om te werken met een intercomsysteem met camera en video, deuropener en nog veel meer.

Audiosystemen

Intercomsystemen zijn op zich niet nieuw. De meesten kennen wel het audiosysteem wat nog steeds veel gebruik wordt. Denkt u bijvoorbeeld maar eens aan appartementencomplexen en dokterspraktijken. Iemand horen, even spreken en de deur openen geeft een goede vorm van veiligheid. Het is veel gebruikte manier voor controle. Helemaal als u veel te maken heeft met bekende stemmen welke toegang moeten hebben is dit een erg comfortabele manier om extra controle te hebben, zonder teveel extra complicaties te hebben. Het is een goede oplossing om wat extra veiligheid te bieden, maar indien controle en veiligheid een hogere prioriteit hebben dan kunnen onderstaande opties een betere oplossing bieden.

De mannen van Mulder maken het:
al ruim 30 dertig jaar Meesters in Montage!

Mulder, Meesters in Montage!

  • Datacommunicatie
  • Intercom