Mulder_Particulier_Energie

Energie

Je wilt comfortabel wonen. Behaaglijk tijdens koude dagen; gekoeld tijdens warme dagen. Het liefst ben je zo min mogelijk afhankelijk van fossiele brandstoffen. Bij voorkeur onafhankelijk en zelfvoorzienend. Dat is beter voor het milieu én levert bovendien veel besparingen op. Dan ben je goed bezig! Informeer bij Mulder Installatietechniek hoe je je huis volledig energieneutraal kunt maken.

Mulder Installatietechniek heeft veel ervaring in het aanleggen en beheren van natuurlijke energiebronnen, zoals aardwarmte en zonne-energie. Samen met jou bekijken we of je woning geschikt is voor het monteren van zonnepanelen.

Deze energie, verkregen uit natuurlijke bronnen, wordt door warmte-/circulatiepompen omgezet in, naar keuze, radiatorverwarming, luchtverwarming of vloerverwarming. Deze systemen kunnen ook voor koeling worden ingezet.

Warmtepomp

Een warmtepomp verwarmt je huis zonder gas. Hij haalt warmte uit de bodem of buitenlucht en geeft deze via een warmtewisselaar af aan het verwarmingssysteem in je huis. Je kunt kiezen tussen een volledig elektrische warmtepomp en een hybride warmtepomp. Een volledig elektrische warmtepomp vervangt de gasaansluiting in je huis helemaal.

Een hybride warmtepomp combineert een (bestaande) HR-combiketel met een warmtepomp. De cv-ketel springt alleen bij als het heel koud is of voor warm kraanwater. Niet elke warmtepomp is geschikt voor elke situatie. Veel hangt af van hoe goed jouw woning is geïsoleerd. Mulder Installatietechniek geeft je advies welke warmtepomp voor jouw woning geschikt is.

Energie besparen

Mulder Installatietechniek kan een inventarisatie van je woning maken om te kijken waar je energie kunt besparen.

Voorbeeld: Heb je vloerverwarming in je woning? Vaak staat een circulatiepomp de gehele dag aan. In de winter, maar ook in de zomer. Dat is zonde. In de zomer staat de ketel uit en heb je helemaal geen circulatie van het water nodig. Een pompschakelaar controleert of er warm water gevraagd wordt om de woning te verwarmen. Is er geen warmtevraag, dan schakelt hij de pomp uit. Dat scheelt een hoop onnodige energie. Om te voorkomen dat circulatiepomp te lang stilstaat tijdens de zomermaanden, bevindt zich in een goede pompschakelaar een timer die er voor zorgt dat de pomp elke dag een paar minuten loopt. Schakel je de pomp namelijk lange tijd uit, dan kan hij vast komen te zitten.

Baderie Mulder: van kraan tot complete badkamer

Mulder Installatietechniek is gevestigd aan Industrieweg 10 in Deventer. Op deze locatie vind je eveneens de uitgebreide showroom van Baderie Mulder.

Nergens komen zoveel topmerken samen als bij Baderie; het allerbeste in sanitair, kranen, tegels, radiatoren en accessoires. Het zijn stuk voor stuk A-merken die altijd op zoek zijn naar vernieuwing in comfort en uitstraling: GROHE, Hansgrohe, primabad, Geberit, hotbath, HSK, sealskin, detremmerie, Duravit, Easy Drain, Instamat, KEUCO, Riverdale, Thebalux, Vasco, Villeroy & Boch, Looox, Luxalon, Sphinx en Liberty Wellness.


Mulder, Meesters in Montage!

  • zonnepanelen
  • warmtepompen
  • energie besparen