Mulder_Particulier_Beveiliging

Beveiliging

Camerabewaking en alarmsystemen in en om uw huis

Wil je met een gerust hart van huis gaan, kies dan voor een camerasysteem. Bewakingscamera’s schrikken inbrekers af én je kunt er via de app live mee in en buiten je woning kijken. En mocht er toch iets gebeuren? Dan krijg je meteen een melding en wordt alles automatisch gefilmd, zodat de pakkans veel groter is. Wil je de beste huisbeveiliging? Combineer de camerabeveiliging dan met een alarmsysteem.

De laatste jaren zien we veel videotechnieken gebruikt worden de zogenaamde CCTV camera systemen. Dit bekent een enorme sprong voorwaarts. Nu heb je het bezoek ook daadwerkelijk in beeld! Is dat belangrijk? Jazeker! Is die persoon die zich voordoet als collectant ook daadwerkelijk collectant, of is het iemand met andere bedoelingen? Een intercom met camera is hiervoor de juiste oplossing!

Het aanbod van een intercomsystemen met camera’s zijn enorm gegroeid. Een veiliger systeem is er niet zou je kunnen zeggen, je ziet de persoon welke toegang moet of wil hebben waarmee je het eenvoudig op afstand kan bedienen. In veel situaties is alleen iemand horen niet meer genoeg, een intercomsysteem met camera is hiervoor dan een betere oplossing om meer veiligheid te garanderen. Ook het vastleggen van beeldmateriaal behoort tot de opties en kan extra veiligheid bieden.

Mulder, Meesters in Montage!