icon-default-mulder-4

Opleiding & Scholing

Mulder Installatietechniek streeft naar optimale deskundigheid van al haar medewerk(st)ers en investeert derhalve veel in individuele opleidingen en periodieke bijscholing van het personeel. Kwaliteit van installeren begint immers bij vakbekwaamheid. Mulder Installatietechniek is dan ook een gecertificeerd leerbedrijf.

De ingangsdatum van het eerste certificaat gaat terug tot 1 juni 2001. Stichting Kenteq, Kenniscentrum Beroepsonderwijs Bedrijfsleven voor Techniek verklaart dat de beroepspraktijkvormingsplaatsen van Mulder Installatietechniek zijn goedgekeurd volgens de criteria zoals bedoeld in artikel 7.2.10 van de Wet Educatie en Beroepsonderwijs en in artikel 2 en 3 van de Gezamenlijke afspraken leerwerktrajecten VMBO tussen het Ministerie van OCenW en Vereniging COLO. De certificering omvat een breed werkterrein, variërend van tekenaar en technicus tot werkvoorbereider en installatiemonteur.

Naast het gegeven dat Mulder Installatietechniek een gecertificeerd leerbedrijf is, werken we ook graag samen met diverse scholen en het Regionaal Opleidingen Instituut.

Mulder, Meesters in Montage!


Download Certificaat Erkend Leerbedrijf

Mulder, Meesters in Montage!

  • Vakmanschap
  • Innovatief
  • Duurzaam
  • Amibiteus