Mulder-Zakelijk_Energie

Energie

Duurzaam bouwen staat centraal in de werkwijze van Mulder Installatietechniek. Dit begint met het maken van energieberekeningen. Hoeveel warmte en koude heeft een gebouw nodig? Hoe kunnen we die vraag verlagen en hoe kan het resterende gedeelte zo duurzaam mogelijk worden opgewekt?

Mulder Installatietechniek hanteert hierbij de Life cycle costing methodiek; een methodiek voor het in kaart brengen van de financiële kosten van een product of dienst die investeringskosten, beheers- en onderhoudskosten en sloopkosten onderling vergelijkbaar maakt.

Dit betekent o.a. dat we duurzame oplossingen in bestaande bouw doorrekenen en u als opdrachtgever op maat adviseren.

Onze werkzaamheden zijn divers en omvatten duurzame opwekking van warmte (o.a. warmtepompen en pelletketels) en koude (passieve koeling, bron koeling), de opwekking van stroom met PV installaties en zonweringsinstallaties om de koelvraag in de zomer te beperken.

Subsidie zonnepanelen

De overheid stimuleert de investering in zonnepanelen. Er moet immers voldaan worden aan de klimaatdoelstellingen. Voor ondernemers (BV’s, eenmanszaken, maatschappen, VOF etc.) bestaan er een aantal interessante landelijke subsidies op zonnepanelen. Bovendien hebben verschillende gemeentes subsidies voor lokale initiatieven op het gebied van zonnepanelen. Informeer bij Mulder Installatietechniek naar de mogelijkheden.

De mannen van Mulder maken het:
al ruim 30 dertig jaar Meesters in Montage!

Mulder, Meesters in Montage!

  • Energie besparen
  • Energieberekeningen
  • Opwekking warmte en koude
  • PV installaties
  • Zonweringsinstallaties