icon-default-mulder-4

Particulier

Voor ieder mens is er een plek op aarde. Een plek waar je je thuis voelt. Een plek die veiligheid, geborgenheid en comfort biedt. Opgaat in haar natuurlijke omgeving en rekening houdt met het milieu.

In uw huis moeten installaties het altijd doen. Op ieder moment van de dag zeker zijn van warm water onder de douche. Warm en koud water uit de kraan. De beschikking over stroom en communicatiemogelijkheden in uw gehele woning. Een CV installatie die u niet in de steek laat. Een huis waarin het goed toeven is dankzij een goed klimaatbeheersingsysteem. Beschermd met een goed bewakingssysteem.

U kiest voor betrouwbaarheid, zekerheid en kwaliteit voor een betaalbare prijs. Een all-round installateur met verstand van zaken: Mulder Installatietechiek in Deventer.

Uw opdracht is bij Mulder in goede handen. Een professionele organisatie inventariseert uw aanvraag en geeft advies op maat.

Uw opdracht wordt gedegen voorbereid. Alle opties worden in nauwe samenspraak belicht.

Mulder beschikt over vakkundig personeel en werkt met professioneel materiaal. Veel onderdelen zijn direct uit voorraad leverbaar en verwerkbaar. De servicedienst is 24/7 paraat.

Het resultaat: onberispelijk installatievakmanschap als het gaat om centrale verwarming en gasinstallaties, watervoorziening, elektra- en datasystemen, perfecte luchtkwaliteitbeheersing met oog voor duurzame, energiebesparende technieken als warmtepompen en zonnecollectoren, zorgeloze afvoer van afvalstoffen en water, top-down bescherming tegen vocht.

Mulder_Particulier_Energie

Energie

Mulder_Particulier_Elektra

Elektra

Mulder_Particulier_Verwarming

Verwarming

Mulder_Particulier_Koeling

Koeling

Mulder_Particulier_Loodgieter

Loodgieter

Mulder_Particulier_Beveiliging

Beveiliging

Mulder_Particulier_Communicatie

Communicatie

Mulder_Particulier_Luchtbehandeling

Ventilatie

Mulder_Particulier_Service

Service

Mulder, Meesters in Montage

Mulder, Meesters in Montage!

  • Vakmanschap
  • Innovatief
  • Duurzaam
  • Amibiteus