icon-default-mulder-4

Hernieuwbouw Bouwmensen Apeldoorn

In Apeldoorn wordt de school van Bouwmensen vernieuwd. Het bestaande pand bestond uit een deel lokalen en een deel werkplaats. In het nieuwe plan wordt een nieuw gebouw met kantoren en leslokalen aan de bestaande werkplaatst gekoppeld. De nieuwbouw bestaat uit twee verdieping en heeft meer dan twee keer zoveel vloeroppervlak als het bestaande lesgebouw.

Mulder Installatietechniek heeft hiervoor op basis van de wensen en eisen van Bouwmensen in bouwteam een volledig installatieplan ontworpen. Hierbij is de nadruk gelegd op een gezond en comfortabel binnenklimaat, gebruiksgemak en duurzaamheid.

Voor de verwarming en koeling wordt gebruikt gemaakt van twee lucht-water warmtepompen. Deze voorzien in zowel koeling als verwarming voor het vloerverwarmingssysteem en de luchtbehandelingskast. Voor het luchtbehandelingssysteem is gekozen voor een volledig toevoer kanalen stelsel en plenum retour afzuiging.

In de lokalen en kantoren zijn voldoende wandcontactdozen en data aansluitingen gerealiseerd zodat de leerlingen ten alle tijde een aansluiting tot hun beschikking hebben.

De koel installatie wordt in de zomerperiode ondersteunt door een volledig automatisch zonweringsinstallatie. Zodoende kan oververhitting van het goed geïsoleerde gebouw worden voorkomen.

Een mooi gebouw op basis van het bouwkundig ontwerp van I’m Architecten, met goede en duurzame installaties.

Neem contact op met Mulder, Meesters in Montage >>

Mulder, Meesters in Montage!