icon-default-mulder-4

CV slim afstellen met korting

Wil je een flink lager energieverbruik en meer wooncomfort? Met een goed ingestelde cv-installatie valt veel te winnen.

In de meeste woningen is de cv-installatie (nog) niet optimaal ingesteld. En dat is jammer. Een betere doorstroming van het water in de radiatoren zorgt voor een betere warmteverdeling tussen de radiatoren en verbetert de warmteafgifte. Je gasverbruik kan daarmee met 10% tot soms wel 20% dalen.

Waterzijdig inregelen

Slim instellen van de radiatoren heet ‘waterzijdig inregelen’. Als je CV-installatie goed is ingesteld, dan stroomt door alle radiatoren precies de hoeveelheid warm water die nodig is om elke ruimte optimaal te verwarmen.

Heb je in huis niet meer dan 10 radiatoren en zijn deze ook direct geschikt om in te regelen, dan zijn de kosten normaal zo’n € 360 (€ 25 per stuk voor elke radiator meer). Radiatorkranen zijn hiervoor geschikt als deze dubbel instelbaar zijn. Moeten kranen (en thermostaatknoppen) vervangen worden, dan zijn de kosten hoger. Je krijgt natuurlijk eerst een prijsopgave.

Wanneer je het onderstaande formulier invuld dan nemen wij contact met je op om een afspraak in te plannen. Onze monteur komt dan bij je thuis voor een opname.

Geef je na onze opname akkoord op onze offerte dan is de eerste opname gratis. Maak je geen gebruik van onze offerte dan brengen wij voor die opname € 65 bij je in rekening.

€ 100 Cashback

Als woningeigenaar in Deventer krijg je € 100 cashback op het waterzijdig inregelen van je CV-installatie. Dan blijft er voor jou nog € 260 over. Die investering heb je, afhankelijk van de grote van je huis, in 2-3 stookseizoenen weer terugverdiend. Van een aangenamer, warm huis profiteer je natuurlijk gelijk al.

Dat inregelen wordt uitgevoerd door medewerkers van Mulder Installatietechniek.

Na afronding van het waterzijdig inregelen ontvang je vanuit Mulder Installatietechniek een factuur voor de verrichte werkzaamheden. Deze factuur dien je zelf volledig aan ons te voldoen. Met onze factuur kun je bij de gemeente Deventer de € 100 voucher aanvragen. De gemeente Deventer maakt u vervolgens € 100 over.

Hier kun je je aanmelden voor het waterzijdig inregelen van je CV-installatie:


    Hierbij geef ik opdracht voor het doen van een opname t.w.v. €65,- (dit bedrag vervalt bij akkoord op offerte)

    * Verplicht

    Mulder, Meesters in Montage!

    • Centrale verwarming
    • Warmtepompen