icon-default-mulder-4

30 jaar Mulder Installatietechniek

Gerard Mulder startte op 1 augustus 1987 als zelfstandig ondernemer een nieuw installatiebedrijf. In het voorjaar van 1989 nam Mulder loodgietersbedrijf Loman over, waardoor de markt zich toespitste op Deventer en wijde omgeving. Mulder Installatietechniek groeide gestaag naar een omvang van 15 werknemers tot er in 1995 besloten werd om aan de Industrieweg in Deventer nieuwbouw te realiseren. Deze nieuwbouw vormde een nieuwe impuls voor groei. Inmiddels is Mulder Installatietechniek uitgegroeid naar een personeelsbestand van maar liefst 35 medewerkers.In 1997 werd ook een tweede bedrijfsactiviteit gestart onder de naam ‘Baderie Mulder BV’. Baderie Mulder richt zich hoofdzakelijk op de particuliere markt met luxe sanitairvoorzieningen en tegels. De nadruk ligt hierbij op het ‘Ontwerpen en bouwen van badkamers’.

In 2002 wordt het voormalige ‘GeMa’ overgenomen, waardoor het mogelijk was om een aantal goede mensen aan te trekken en de elektra afdeling te versterken.

In 2010 wordt de aktiva van Hutten Installatietechniek te Twello overgenomen van de curator en maken wij een doorstart met de service- en klantenwerk afdeling waardoor ons service en onderhoudsteam een enorme groei impuls krijgt. Vele klanten kunnen vanaf dat moment gebruik maken van onze 24 uurs servicedienst.

In 2015 worden het ISO 9001:2008 en VCA* certificaat behaald. Deze twee systemen zijn door Mulder Installatietechniek geïntegreerd in een Kwaliteit – Veiligheid, Gezondheid en Milieu systeem. Dit betekend nog meer zekerheid en kwaliteit voor de klant.

Neem contact op met Mulder, Meesters in Montage >>

Mulder, Meesters in Montage!

  • Vakmanschap
  • Innovatief
  • Duurzaam
  • Amibiteus